• shtëpi
 • Makinë ndihmëse për biskota dhe patate të skuqura
Makinë ndihmëse për biskota dhe patate të skuqura
 • Rul rrudhosës për patatina
  Makinë me rrota të valëzuara për patate të skuqura patate Ky rul është konfiguruar për prodhimin e patate të skuqura. Linjat e valëzuara të rulit ndihmojnë në formimin e vijave dhe modeleve në patatinat. Isshtë prodhuar nga materiale dhe teknologji speciale jo ngjitëse [id i shabllonit ="777"]...
 • Kripë dhe sheqer spërkatës
  Kripë dhe sheqer spërkatës Spërkatësi i kripës / sheqerit përdoret për të spërkatur kripën ose sheqerin në sipërfaqen e fletës së brumit të rrjedhshëm për të shtuar shijen e biskotave. Kripa ose sheqeri i tepërt do të riciklohen nga transportuesi i kthimit të kripës / sheqerit.     - ♦ Aplikimi ♦ - Kripa / sheqeri
 • Spërkatës me erëza
  Spërkatës me erëza Njësia është të spërkatni lloje të ndryshme të aromave në majë të fletës së brumit që rrjedh. Equippedshtë e pajisur me transportues rrjetë teli për shkarkimin e sezonit të tepërt.     - ♦ Zbatimi ♦ - Spërkatësja erëza zakonisht lidhet me prodhimin e transportuesit të kullimit të vajit.
 • Spërkatës susami
  Spërkatës me susam Njësia është të spërkasë susamin në mënyrë të barabartë në majë të fletës së brumit të vazhdueshëm.     - ♦ Zbatimi ♦ - Spërkatësja erëza zakonisht lidhet me prodhimin e transportuesit të kullimit të vajit. Miraton spërkatjen e tipit furçë për të rregulluar lirisht ushqimin
 • Pajisja e lustrimit
  Pajisjet e lustrimit Njësia është që të shkrijë sheqerin në majë të biskotave bazë me rreze infra të kuqe, për të formuar një shtresë kristali dhe lustrimi në sipërfaqen e biskotave.     - ♦ Aplikimi ♦ - Pajisja është e integruar si pjesë e pjekjes
 • Spray vaji
  Spray me vaj Kjo makinë është për spërkatjen e vajit të shkallës ushqimore në pjesën e sipërme dhe të poshtme të biskotave të pjekura. Përdor disqe centrifugale për të spërkatur vajin. Vëllimi i vajit të spërkatjes dhe temperaturës së vajit mund të rregullohen sipas nevojës së përdoruesit. Gjithashtu e pajisur me sistemin e filtrit të mjegullës
 • Përzierës kremi
  Mixer me krem ​​të freskët Ky mikser përdoret kryesisht për përgatitjen e kremit për biskota të sanduiçit. Plotësoni me sistemin e kontrollit automatik me programet PLC për të vendosur paraprakisht procesin e ndryshëm të përzierjes.     - ♦ Zbatimi ♦ - Ky mikser përdoret kryesisht për përgatitjen e kremit për the
 • Larja e vezëve
  Larja e vezëve Kjo njësi mund të lajë vazhdimisht dhe në mënyrë të barabartë tretësirën e vezës ose qumështit në majë të fletës së brumit të rrjedhshëm.     - ♦ Zbatimi ♦ - Makineria pozicionohet në transportues pas makinerisë formuese të një linje prodhimi të biskotave. Zakonisht është në
 • Vakum i kripës
  Vakumi i kripës Njësia është që të mbledhë kripën nga rezervuari i depozitimit përmes vakumit dhe pastaj të ushqehet në spërkatësin e kripës.     - ♦ Zbatimi ♦ - Vaksina e kripës do të montohet mbi spërkatësin e kripës në një linjë prodhimi të biskotave.. Miraton ajrin
 • Pastrues mielli
  Pastrues mielli Kjo pajisje është instaluar në laminatorin e një linje prodhimi sode / krisur. Funksioni i tij kryesor është të shpërndajë miell në mënyrë të barabartë në secilën shtresë të fletës së brumit gjatë petëzimit.         - ♦ Specifikimi ♦ - Komponentët kryesorë elektrikë Telemecanique Drives
 • Pajisja para ngrohjes
  Pajisjet për ngrohje Njësia është për ngrohjen paraprake të brezit të furrës për të parandaluar ngjitjen e pjesëve të brumit të papjekur në rrjetën e telit.     - ♦ Zbatimi ♦ - Njësia përbëhet nga ndezës të shiritave të tubave të cilët janë instaluar në pjesën e poshtme të zonës së furrës 1,
 • Pajisja pastruese e brezit të furrës
  Pajisja e pastrimit të shiritit të furrës Njësia përdoret për të pastruar brezin e furrës që përcjell produktin brenda furrës së pjekjes. Ka dizajn të veçantë për pastrimin e rripit të telit dhe shiritit të çelikut.     - ♦ Aplikimi ♦ - Pajisja pastruese e rripit të furrës është pozicionuar poshtë
 • Kibbler
  Kibbler Machine Kjo makinë është kryesisht për t'u përdorur për të prerë copat e brumit të butë në kube të vogla. Kjo do të jetë e mirë për ushqimin e brumit në pleshtin e formës rrotulluese pa probleme dhe në mënyrë të barabartë pas copëtimit në kube të vegjël për t'u siguruar që puna e duhur në
 • Kallëp për biskota
  Moulder Biskota [id i shabllonit ="785"]     Nëse keni disa probleme në lidhje me mykun e biskotave, ose dëshironi të dini më shumë detaje rreth Makinerisë Ndihmëse për Biskota dhe Patate të Patate, Linja e Prodhimit të Patateve të Pjekura,Makinë e plotë për prodhimin e biskotave,Linja e prodhimit të biskotave, Linja e Prodhimit të Biskotave Hard Ose Sode,etj. Mire se erdhet ne…
 • Banda e furrës
  Shiriti i furrës Qëllimi kryesor i brezit të furrës është të drejtojë biskotat përgjatë gjatësisë së furrës së pjekjes, është bërë prej çeliku inox dhe ka rezistencë ndaj temperaturës së lartë brenda dhomës së pjekjes.         [id i shabllonit ="777"]     Nëse keni
 • Shirit çeliku furre
  Shirit çeliku furre [id i shabllonit ="785"]     Nëse keni disa probleme në lidhje me Band Steel Steel, ose dëshironi të dini më shumë detaje rreth Makinerisë Ndihmëse për Biskota dhe Patate të Patate, Linja e Prodhimit të Patateve të Pjekura,Makinë e plotë për prodhimin e biskotave,Linja e prodhimit të biskotave, Prodhimi i biskotave të ngurta ose sode
 • SS Wiremesh Për Biskota
  SS Wiremesh Për Biskota [id i shabllonit ="785"]     Nëse keni disa probleme në lidhje me SS Wiremesh Për Biskota, ose dëshironi të dini më shumë detaje rreth Makinerisë Ndihmëse për Biskota dhe Patate të Patate, Linja e Prodhimit të Patateve të Pjekura,Makinë e plotë për prodhimin e biskotave,Linja e prodhimit të biskotave, E vështirë ose sode
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Lidheni

Na jep një britmë
Merrni azhurnimet me email Regjistrohu
HULUMTIMI TANI