• shtëpi
 • Linja e Prodhimit të Patateve të Pjekura
Linja e Prodhimit të Patateve të Pjekura
 • Përzierës horizontale me brumë me shpejtësi të lartë
  Ky mikser përdoret për përgatitjen e brumit të fortë dhe brumit të butë. Përdor teh spiral me shpejtësi të dyfishtë me sistem kontrolli të programueshëm.     - ♦ Zbatimi ♦ - Ky mikser përdoret për përgatitjen e brumit të fortë dhe brumit të butë. …
 • Roll Sheeter
  Roll Sheeter Roll sheet është përdorur në një seksion rrotullues që formon një pjesë të prodhimit të biskotave të forta / patate të skuqura të patates. Shtë pozicionuar para se të vendoset rrotulla e matësit për para-çarçafëzimin e copave të prera të brumit. Mund të pajiset me 3 rrotullon, 5 rrotullon ose 7 rrokulliset në
 • Rul rrudhosës për patatina
  Makinë me rrota të valëzuara për patate të skuqura patate Ky rul është konfiguruar për prodhimin e patate të skuqura. Linjat e valëzuara të rulit ndihmojnë në formimin e vijave dhe modeleve në patatinat. Isshtë prodhuar nga materiale dhe teknologji speciale jo ngjitëse [id i shabllonit ="777"]...
 • Rolls matës
  Gauge Rolls Kjo njësi është projektuar dhe zhvilluar për të zvogëluar trashësinë e një fletë brumi të vazhdueshëm, dhe ato bëhen me një palë material çeliku të hedhur me hekur të ftohtë me cilësi të lartë.     - ♦ Zbatimi ♦ - Rrotullat e matësit janë pozicionuar në pjesën e formimit
 • Transportues relaksues
  Transportues relaksues Kjo njësi është për të relaksuar fletën e brumit para se të transferohet në prerësin rrotullues - ♦ Zbatimi ♦ - Transportuesi relaksues duhet të lirojë tensionin brenda fletës së brumit që rezulton nga shtypja e vazhdueshme për të shmangur tkurrjen brenda furrës së pjekjes.
 • Rotary Cutter For Potato Chips
  Rotary Cutter For Potato Chips Rotary Cutter may have two types: njëri është prerës i vetëm dhe tjetri është sistemi i prerësve të dyfishtë. Të dy ata mund të jenë në stampim dhe shpim të vazhdueshëm të pjesëve të brumit.     — ♦ Application ♦ — Rotary Cutter may have two types:...
 • Transportues i Kalimit të Skrapit
  Transportues i kalimit të heqjes së mbetjeve Njësia është të ndajë copat e gdhendura të brumit nga fleta e brumit dhe të kthejë brumin e skrapit në plesht me transportues kthyes.     - ♦ Aplikimi ♦ - Transportuesi i heqjes së skrapit dhe transportuesi i kthimit është i lidhur me prodhimin e rrotulluesit
 • Panner
  Paneri - ♦ Zbatimi ♦ - Paneri që ushqehet në brezin e furrës dhe për të siguruar vendosjen e saktë të pjesëve të brumit në brezin e furrës pa shtrembërim Gjerësia e rripit operativ është projektuar për 1300 mm Teh të montuar në skajin e furnizimit për të dhënë transferimin optimal dhe të qetë
 • Oven Drum
  Oven Drum The oven drum is the drive of the oven band. It drags the oven band across the length of the oven to move forward. It decides the running speed and tracking of the oven band.     — ♦ Application ♦ — The oven drive consists…
 • Furra me gaz hibrid
  Furra me gaz hibrid Furra hibride është kombinimi i dy llojeve të metodave të pjekjes në një linjë prodhimi. Avantazhi i kësaj furre është i mirë për pjekjen e llojeve të ndryshme të brumit të fortë dhe të butë, veçanërisht e mirë për pjekjen e krisurëve dhe biskotave me brumë të fortë.     -
 • Transportues Ftohës Biskotash
  Transportues për ftohjen e biskotave Ky tunel transportues ftohës përdoret për ftohjen e biskotave pas pjekjes, me qëllim që produktet të qetësohen plotësisht për rregullimin dhe paketimin. Dizajni i këtij transportuesi ftohës mund të ndryshojë në varësi të kërkesave të ndryshme dhe mjedisit të sitit.    ...
 • Potato Chips Arranging System
  Potato Chips Arranging System This unit is to align the potato chips in lanes and stack up to prepare for the loading onto the empty tray.     — ♦ Application ♦ — The arranging system for potato chips adopts sliding board and guides to align and…
 • Tray Loading System For Potato Chips
  Tray Loading System For Potato Chips The tray loading system adopts full automation for loading potato chips into plastic trays before they enter the flow wrapper.     — ♦ Application ♦ — The system is generally positioned in the packaging area of a baked potato chips…
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Lidheni

Na jep një britmë
Merrni azhurnimet me email Regjistrohu
HULUMTIMI TANI