• shtëpi
 • Furrë tuneli për pjekje me biskota
Furrë tuneli për pjekje me biskota
 • Furra me gaz hibrid
  Furra me gaz hibrid Furra hibride është kombinimi i dy llojeve të metodave të pjekjes në një linjë prodhimi. Avantazhi i kësaj furre është i mirë për pjekjen e llojeve të ndryshme të brumit të fortë dhe të butë, veçanërisht e mirë për pjekjen e krisurëve dhe biskotave me brumë të fortë.     -
 • Furrë për pjekje me gaz të drejtpërdrejtë
  Furra e pjekjes me gaz të drejtpërdrejtë Furra e pjekjes me gaz të drejtpërdrejtë është një lloj furre me tunel gazi në industrinë e biskotave. Ai e pjek produktin me shkrepje direkte brenda dhomës së pjekjes. Zakonisht zbatohet në një prodhim të krisjes / sodës për të zhvilluar shpejt strukturën e
 • Furrë për pjekje me konvekcion të detyruar
  Furra e rimbushjes së konvekcionit të detyruar Furra e rimbushjes së detyruar të konvekcionit është një lloj furre me tunel gazi në industrinë e biskotave. Ai pjek produktin përmes shkrepjes indirekte, duke nxjerrë ajrin e djegies. Flaka që digjet nuk do të jetë në kontakt të drejtpërdrejtë me produktin. Isshtë e zbatueshme
 • Seksioni i Konvekcionit të Forcës Indirekte
  Seksioni i Konvekcionit të Forcës indirekte Furra e pjekjes indirekte me konvekcion të detyruar është një lloj furre me tunel gazi në industrinë e biskotave. Ai pjek produktin përmes shkrepjes indirekte, duke fryrë ajër të nxehtë në sipërfaqen e brumit. Ndihmon në mbajtjen e përmbajtjes së nevojshme të ujit në
 • Furrë elektrike për pjekje
  Furra elektrike për pjekje komerciale Furra elektrike për pjekje elektrike përdor elemente elektrike si mjet për të ndezur drejtpërdrejt dhomën dhe për të arritur efektin e dëshiruar të pjekjes. Ka një strukturë të thjeshtë dhe mirëmbajtje të lehtë. Applicableshtë i zbatueshëm për biskota të forta për të kontrolluar në mënyrë efektive përmbajtjen e kërkuar të ujit.  ...
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Lidheni

Na jep një britmë
Merrni azhurnimet me email Regjistrohu
HULUMTIMI TANI