• shtëpi
 • Transportues Ftohës Biskotash dhe Sistemi Automatik i Trajtimit
Transportues Ftohës Biskotash dhe Sistemi Automatik i Trajtimit
 • Transportues Ftohës Biskotash
  Transportues për ftohjen e biskotave Ky tunel transportues ftohës përdoret për ftohjen e biskotave pas pjekjes, me qëllim që produktet të qetësohen plotësisht për rregullimin dhe paketimin. Dizajni i këtij transportuesi ftohës mund të ndryshojë në varësi të kërkesave të ndryshme dhe mjedisit të sitit.    ...
 • Transportues i Kurbës së Biskotave
  Transportues i kurbës së biskotave Biskotat pas pjekjes vazhdojnë procesin e ftohjes. Përdorimi i këtij transportuesi rul lakimi për të ndryshuar drejtimin e bartjes për të zënë praktikisht hapësirën e sitit. Kjo njësi përdor rrip transportieri poliuretani me transferim të shkëlqyeshëm të biskotave.     - ♦ Zbatimi ♦ - Kurba
 • Shkelës Biskotash
  Makinë për ndërprerjen e biskotave Makina për ndërprerjen e biskotave është për thyerjen dhe grumbullimin e fletës së vazhdueshme të një krisësi sode. Pas pjekjes, njësia do të thyejë fletën e vazhdueshme të çarjes së sodës në drejtim tërthor. Pas kësaj, njësia do të presë pjesët e thyera në drejtim të drejtë për të mundësuar the
 • Biscuit Packing Table
  Biscuit Packing Table The packing table is in the after-cooling section of a biscuit production line, its main purpose is to convey the biscuits after arrangement to the packaging machine.     — ♦ Application ♦ — The machine is positioned after the biscuit stacker, for packing the aligned biscuits after…
 • Auto-feeding System For Sandwich Machine
  Auto-feeding System For Sandwich Machine An automatic feeding system for sandwich machine is an arranging system for base biscuits of sandwich product such as Oreo. It can automatically align and distribute the biscuits to multiple lanes and divert them to separate sandwich machine/creamer in high speed and minimum…
 • Auto-Feeding System For Horizontal Packaging Machine
  Auto-Feeding System For Horizontal Packaging Machine Auto-feeding system for packaging machine is to arrange and feed the finished biscuit products after cooling and sandwiching to various types of packaging machines. The biscuits can be automatically feeding to the packaging machine in multiple ways and the design principle is…
 • Sweeper
  Sweeper This machine is mainly used for the auto-feeding of finished biscuit product to the slug packer. It is to be positioned in the after-cooling and after-sandwiching section in a biscuit production line. Its function is to horizontally sweep the biscuits and change the orientation of the biscuits…
 • PDS For Vertical Packaging Machine
  PDS For Vertical Packaging Machine PDS (Product Distribution System) for vertical packaging machine is a biscuit feeding system to vertical packer in the after cooling section. It is used for biscuits that do not need alignment for tray loading. The biscuits are packed in bulk.    ...
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Lidheni

Na jep një britmë
Merrni azhurnimet me email Regjistrohu
HULUMTIMI TANI