• shtëpi
 • Makinë për formimin e biskotave
Makinë për formimin e biskotave
 • Laminator
  Laminator Makina është që të para-fletë dhe petëzojë brumin në shtresa të shumta të fletë brumë për të formuar strukturën e veçantë të biskota cracker / sode. Ka dizajn vertikal dhe horizontal në varësi të gjatësisë dhe lartësisë së paraqitjes së bimës. Laminator vertikal zë një horizontale kompakte
 • Roll Sheeter
  Roll Sheeter Roll sheet është përdorur në një seksion rrotullues që formon një pjesë të prodhimit të biskotave të forta / patate të skuqura të patates. Shtë pozicionuar para se të vendoset rrotulla e matësit për para-çarçafëzimin e copave të prera të brumit. Mund të pajiset me 3 rrotullon, 5 rrotullon ose 7 rrokulliset në
 • Rolls matës
  Gauge Rolls Kjo njësi është projektuar dhe zhvilluar për të zvogëluar trashësinë e një fletë brumi të vazhdueshëm, dhe ato bëhen me një palë material çeliku të hedhur me hekur të ftohtë me cilësi të lartë.     - ♦ Zbatimi ♦ - Rrotullat e matësit janë pozicionuar në pjesën e formimit
 • Transportues relaksues
  Transportues relaksues Kjo njësi është për të relaksuar fletën e brumit para se të transferohet në prerësin rrotullues - ♦ Zbatimi ♦ - Transportuesi relaksues duhet të lirojë tensionin brenda fletës së brumit që rezulton nga shtypja e vazhdueshme për të shmangur tkurrjen brenda furrës së pjekjes.
 • Formator rrotullues
  Forma rrotulluese Kjo njësi është e kompletuar me tre drejtime të pavarura për mbështjelljen me forcë, rrotullimi i derdhur dhe transportuesi. Pajiset me rregullimet e presionit të rrotullës së gomës, pozicioni i rrotullës së forcës dhe pozicioni i kruajtësit.     - ♦ Aplikimi ♦ -
 • Prerës rrotullues për biskota të forta ose sode
  Prerës rrotullues për biskota të forta ose sodë Prerësi rrotullues mund të ketë dy lloje: njëri është prerës i vetëm dhe tjetri është sistemi i prerësve të dyfishtë. Të dy ata mund të jenë në stampim dhe shpim të vazhdueshëm të pjesëve të brumit.     - ♦ Aplikimi ♦ - Prerësi rrotullues mund të ketë
 • Makinë stampimi
  Makina për vulosje Kjo makinë përdoret në pjesën e formimit të një linje prodhimi të biskotave të forta, pozicionuar pas rrotullave të laminatorit dhe matësit. Ai miraton lëvizjen lëkundëse për të vulosur fletën e brumit të vazhdueshëm për të formuar biskota në forma dhe modele të ndryshme para se të futet në furrën e pjekjes.  ...
 • Transportues i Kalimit të Skrapit
  Transportues i kalimit të heqjes së mbetjeve Njësia është të ndajë copat e gdhendura të brumit nga fleta e brumit dhe të kthejë brumin e skrapit në plesht me transportues kthyes.     - ♦ Aplikimi ♦ - Transportuesi i heqjes së skrapit dhe transportuesi i kthimit është i lidhur me prodhimin e rrotulluesit
 • Panner
  Paneri - ♦ Zbatimi ♦ - Paneri që ushqehet në brezin e furrës dhe për të siguruar vendosjen e saktë të pjesëve të brumit në brezin e furrës pa shtrembërim Gjerësia e rripit operativ është projektuar për 1300 mm Teh të montuar në skajin e furnizimit për të dhënë transferimin optimal dhe të qetë
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Lidheni

Na jep një britmë
Merrni azhurnimet me email Regjistrohu
HULUMTIMI TANI