• shtëpi
 • Trajtimi i materialit të biskotave dhe sistemi i ushqimit të brumit
Trajtimi i materialit të biskotave dhe sistemi i ushqimit të brumit
 • Sistemi i Trajtimit të Materialit
  Sistemi i trajtimit të materialit Sistemi i trajtimit të materialit përdoret në fazën paraprake të linjës së prodhimit të biskotave. Sistemi peshon dhe jep sasinë e kërkuar të përbërësit në pjesën e përzierjes.     - ♦ Zbatimi ♦ - Sistemi i përbërë nga sistemi i shpërndarjes dhe peshimit të
 • Përzierës vertikal i brumit
  Përzierës vertikal i brumit Ky lloj makinerie është i dizajnuar në përzierje me shpejtësi të vetme / të dyfishtë, dhe është ideal për përgatitjen e brumit për krisje ose përzierje delikate ose brumë veçanërisht për përzierjen paraprake dhe përzierjen dytësore.     - ♦ Aplikimi ♦ - Modeli: Kodi VDM: BDA Ky lloj
 • Përzierës horizontale me brumë me shpejtësi të lartë
  Ky mikser përdoret për përgatitjen e brumit të fortë dhe brumit të butë. Përdor teh spiral me shpejtësi të dyfishtë me sistem kontrolli të programueshëm.     - ♦ Zbatimi ♦ - Ky mikser përdoret për përgatitjen e brumit të fortë dhe brumit të butë. …
 • Sistemi i ushqimit të brumit
  Sistemi i ushqimit të brumit Sistemi i ushqimit të brumit është që të dërgojë brumin nga seksioni i përzierjes në pjesën e formimit të linjës së prodhimit të biskotave. Kërkon filtrin e vaskës së brumit, hinkë ushqyese dhe transportues ushqyes. Për brumë të fortë me biskota të forta / krisëse / sode, kërkon makinë prerëse për të prerë brumin
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Lidheni

Na jep një britmë
Merrni azhurnimet me email Regjistrohu
HULUMTIMI TANI