• shtëpi
 • Linja e prodhimit të biskotave
Linja e prodhimit të biskotave
 • Cookie Depositor (Single Color)
  Cookie Depositor (Single Color)   This machine is mainly used for depositing single color cookies. It can achieve the spiral shape of the deposited cookie dough through rotating nozzles. It is applicable for semi-liquidated dough or softer dough that are more flexible to squeeze and form shape.  ...
 • Depositing And Encrusting
  Depositing And Encrusting This machine is mainly used for cookies with single or twin colors of the encrusted layer and one center filling. The equipment heads are mounted on a base that has a servo-driven pacing mechanism together with a servo-driven up/down motion of the plastic conveyor belt.  ...
 • Transportues Ftohës Biskotash
  Transportues për ftohjen e biskotave Ky tunel transportues ftohës përdoret për ftohjen e biskotave pas pjekjes, me qëllim që produktet të qetësohen plotësisht për rregullimin dhe paketimin. Dizajni i këtij transportuesi ftohës mund të ndryshojë në varësi të kërkesave të ndryshme dhe mjedisit të sitit.    ...
 • Transportues i Kurbës së Biskotave
  Transportues i kurbës së biskotave Biskotat pas pjekjes vazhdojnë procesin e ftohjes. Përdorimi i këtij transportuesi rul lakimi për të ndryshuar drejtimin e bartjes për të zënë praktikisht hapësirën e sitit. Kjo njësi përdor rrip transportieri poliuretani me transferim të shkëlqyeshëm të biskotave.     - ♦ Zbatimi ♦ - Kurba
 • Biscuit Stacker
  Biscuit Stacker Biscuit stacker is used for aligning and stacking the biscuits conveying from the cooling conveyor to enable the biscuits coming into rows and stacking up for easy packing.     — ♦ Application ♦ — Biscuit stacker is used for the arranging of biscuits for easy packing. …
 • Planetary Mixer For Cookie
  Planetary Mixer For Cookie This mixer is mainly used for preparation of cream for the sandwiched biscuits. It can also be used for mixing liquidated dough with high water/oil content such as cookie and pie. This machine is completed with automatic control system with PLC programs to pre-set…
 • Sistemi i ushqimit të brumit
  Sistemi i ushqimit të brumit Sistemi i ushqimit të brumit është që të dërgojë brumin nga seksioni i përzierjes në pjesën e formimit të linjës së prodhimit të biskotave. Kërkon filtrin e vaskës së brumit, hinkë ushqyese dhe transportues ushqyes. Për brumë të fortë me biskota të forta / krisëse / sode, kërkon makinë prerëse për të prerë brumin
 • Makinë shumëfunksionale e biskotave
  Multifunctional Cookie Machine This multifunctional cookie machine can achieve the production of a great variety of cookie products with its depositing, wire-cutting and encrusting features. With three sets of hoppers, the equipment could be used for different types and different colors of dough at the same time, ranging…
 • Prerja e telit
  Wire Cutting This machine is for the forming of a cookie with wavy patterns on the surface. It adopts high speed wire cutting of the deposited dough pieces and metering pump of precise weight control.     — ♦ Application ♦ — The wire-cutting machine is composed of…
 • Oven Drum
  Oven Drum The oven drum is the drive of the oven band. It drags the oven band across the length of the oven to move forward. It decides the running speed and tracking of the oven band.     — ♦ Application ♦ — The oven drive consists…
 • Biscuit Packing Table
  Biscuit Packing Table The packing table is in the after-cooling section of a biscuit production line, its main purpose is to convey the biscuits after arrangement to the packaging machine.     — ♦ Application ♦ — The machine is positioned after the biscuit stacker, for packing the aligned biscuits after…
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Lidheni

Na jep një britmë
Merrni azhurnimet me email Regjistrohu
HULUMTIMI TANI