• shtëpi
 • Linja e prodhimit të biskotave të forta dhe të buta
Linja e prodhimit të biskotave të forta dhe të buta
 • Sistemi i Trajtimit të Materialit
  Sistemi i trajtimit të materialit Sistemi i trajtimit të materialit përdoret në fazën paraprake të linjës së prodhimit të biskotave. Sistemi peshon dhe jep sasinë e kërkuar të përbërësit në pjesën e përzierjes.     - ♦ Zbatimi ♦ - Sistemi i përbërë nga sistemi i shpërndarjes dhe peshimit të
 • Përzierës vertikal i brumit
  Përzierës vertikal i brumit Ky lloj makinerie është i dizajnuar në përzierje me shpejtësi të vetme / të dyfishtë, dhe është ideal për përgatitjen e brumit për krisje ose përzierje delikate ose brumë veçanërisht për përzierjen paraprake dhe përzierjen dytësore.     - ♦ Aplikimi ♦ - Modeli: Kodi VDM: BDA Ky lloj
 • Përzierës horizontale me brumë me shpejtësi të lartë
  Ky mikser përdoret për përgatitjen e brumit të fortë dhe brumit të butë. Përdor teh spiral me shpejtësi të dyfishtë me sistem kontrolli të programueshëm.     - ♦ Zbatimi ♦ - Ky mikser përdoret për përgatitjen e brumit të fortë dhe brumit të butë. …
 • Sistemi i ushqimit të brumit
  Sistemi i ushqimit të brumit Sistemi i ushqimit të brumit është që të dërgojë brumin nga seksioni i përzierjes në pjesën e formimit të linjës së prodhimit të biskotave. Kërkon filtrin e vaskës së brumit, hinkë ushqyese dhe transportues ushqyes. Për brumë të fortë me biskota të forta / krisëse / sode, kërkon makinë prerëse për të prerë brumin
 • Laminator
  Laminator Makina është që të para-fletë dhe petëzojë brumin në shtresa të shumta të fletë brumë për të formuar strukturën e veçantë të biskota cracker / sode. Ka dizajn vertikal dhe horizontal në varësi të gjatësisë dhe lartësisë së paraqitjes së bimës. Laminator vertikal zë një horizontale kompakte
 • Roll Sheeter
  Roll Sheeter Roll sheet është përdorur në një seksion rrotullues që formon një pjesë të prodhimit të biskotave të forta / patate të skuqura të patates. Shtë pozicionuar para se të vendoset rrotulla e matësit për para-çarçafëzimin e copave të prera të brumit. Mund të pajiset me 3 rrotullon, 5 rrotullon ose 7 rrokulliset në
 • Rolls matës
  Gauge Rolls Kjo njësi është projektuar dhe zhvilluar për të zvogëluar trashësinë e një fletë brumi të vazhdueshëm, dhe ato bëhen me një palë material çeliku të hedhur me hekur të ftohtë me cilësi të lartë.     - ♦ Zbatimi ♦ - Rrotullat e matësit janë pozicionuar në pjesën e formimit
 • Transportues relaksues
  Transportues relaksues Kjo njësi është për të relaksuar fletën e brumit para se të transferohet në prerësin rrotullues - ♦ Zbatimi ♦ - Transportuesi relaksues duhet të lirojë tensionin brenda fletës së brumit që rezulton nga shtypja e vazhdueshme për të shmangur tkurrjen brenda furrës së pjekjes.
 • Formator rrotullues
  Forma rrotulluese Kjo njësi është e kompletuar me tre drejtime të pavarura për mbështjelljen me forcë, rrotullimi i derdhur dhe transportuesi. Pajiset me rregullimet e presionit të rrotullës së gomës, pozicioni i rrotullës së forcës dhe pozicioni i kruajtësit.     - ♦ Aplikimi ♦ -
 • Prerës rrotullues për biskota të forta ose sode
  Prerës rrotullues për biskota të forta ose sodë Prerësi rrotullues mund të ketë dy lloje: njëri është prerës i vetëm dhe tjetri është sistemi i prerësve të dyfishtë. Të dy ata mund të jenë në stampim dhe shpim të vazhdueshëm të pjesëve të brumit.     - ♦ Aplikimi ♦ - Prerësi rrotullues mund të ketë
 • Makinë stampimi
  Makina për vulosje Kjo makinë përdoret në pjesën e formimit të një linje prodhimi të biskotave të forta, pozicionuar pas rrotullave të laminatorit dhe matësit. Ai miraton lëvizjen lëkundëse për të vulosur fletën e brumit të vazhdueshëm për të formuar biskota në forma dhe modele të ndryshme para se të futet në furrën e pjekjes.  ...
 • Transportues i Kalimit të Skrapit
  Transportues i kalimit të heqjes së mbetjeve Njësia është të ndajë copat e gdhendura të brumit nga fleta e brumit dhe të kthejë brumin e skrapit në plesht me transportues kthyes.     - ♦ Aplikimi ♦ - Transportuesi i heqjes së skrapit dhe transportuesi i kthimit është i lidhur me prodhimin e rrotulluesit
 • Panner
  Paneri - ♦ Zbatimi ♦ - Paneri që ushqehet në brezin e furrës dhe për të siguruar vendosjen e saktë të pjesëve të brumit në brezin e furrës pa shtrembërim Gjerësia e rripit operativ është projektuar për 1300 mm Teh të montuar në skajin e furnizimit për të dhënë transferimin optimal dhe të qetë
 • Furra me gaz hibrid
  Furra me gaz hibrid Furra hibride është kombinimi i dy llojeve të metodave të pjekjes në një linjë prodhimi. Avantazhi i kësaj furre është i mirë për pjekjen e llojeve të ndryshme të brumit të fortë dhe të butë, veçanërisht e mirë për pjekjen e krisurëve dhe biskotave me brumë të fortë.     -
 • Furrë për pjekje me gaz të drejtpërdrejtë
  Furra e pjekjes me gaz të drejtpërdrejtë Furra e pjekjes me gaz të drejtpërdrejtë është një lloj furre me tunel gazi në industrinë e biskotave. Ai e pjek produktin me shkrepje direkte brenda dhomës së pjekjes. Zakonisht zbatohet në një prodhim të krisjes / sodës për të zhvilluar shpejt strukturën e
 • Furrë për pjekje me konvekcion të detyruar
  Furra e rimbushjes së konvekcionit të detyruar Furra e rimbushjes së detyruar të konvekcionit është një lloj furre me tunel gazi në industrinë e biskotave. Ai pjek produktin përmes shkrepjes indirekte, duke nxjerrë ajrin e djegies. Flaka që digjet nuk do të jetë në kontakt të drejtpërdrejtë me produktin. Isshtë e zbatueshme
 • Seksioni i Konvekcionit të Forcës Indirekte
  Seksioni i Konvekcionit të Forcës indirekte Furra e pjekjes indirekte me konvekcion të detyruar është një lloj furre me tunel gazi në industrinë e biskotave. Ai pjek produktin përmes shkrepjes indirekte, duke fryrë ajër të nxehtë në sipërfaqen e brumit. Ndihmon në mbajtjen e përmbajtjes së nevojshme të ujit në
 • Furrë elektrike për pjekje
  Furra elektrike për pjekje komerciale Furra elektrike për pjekje elektrike përdor elemente elektrike si mjet për të ndezur drejtpërdrejt dhomën dhe për të arritur efektin e dëshiruar të pjekjes. Ka një strukturë të thjeshtë dhe mirëmbajtje të lehtë. Applicableshtë i zbatueshëm për biskota të forta për të kontrolluar në mënyrë efektive përmbajtjen e kërkuar të ujit.  ...
 • Transportues Ftohës Biskotash
  Transportues për ftohjen e biskotave Ky tunel transportues ftohës përdoret për ftohjen e biskotave pas pjekjes, me qëllim që produktet të qetësohen plotësisht për rregullimin dhe paketimin. Dizajni i këtij transportuesi ftohës mund të ndryshojë në varësi të kërkesave të ndryshme dhe mjedisit të sitit.    ...
 • Transportues i Kurbës së Biskotave
  Transportues i kurbës së biskotave Biskotat pas pjekjes vazhdojnë procesin e ftohjes. Përdorimi i këtij transportuesi rul lakimi për të ndryshuar drejtimin e bartjes për të zënë praktikisht hapësirën e sitit. Kjo njësi përdor rrip transportieri poliuretani me transferim të shkëlqyeshëm të biskotave.     - ♦ Zbatimi ♦ - Kurba
 • Shkelës Biskotash
  Makinë për ndërprerjen e biskotave Makina për ndërprerjen e biskotave është për thyerjen dhe grumbullimin e fletës së vazhdueshme të një krisësi sode. Pas pjekjes, njësia do të thyejë fletën e vazhdueshme të çarjes së sodës në drejtim tërthor. Pas kësaj, njësia do të presë pjesët e thyera në drejtim të drejtë për të mundësuar the
12 faqe 1 të 2
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Lidheni

Na jep një britmë
Merrni azhurnimet me email Regjistrohu
HULUMTIMI TANI